blog
  • februari 26 2024
  • Royal Kerckhaert

Save Edge is nu onderdeel van Royal Kerckhaert

Vogelwaarde, januari 2024. - Save Edge is overgenomen door de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek. Save Edge is een bekende Amerikaanse hoefraspfabrikant die succesvol is geworden door haar unieke slijpmethodiek om de scherpste raspen in de markt te produceren. Het bedrijf is altijd toegewijd gebleven aan de ontwikkeling van nieuwe, toonaangevende raspen die de standaard zetten in de industrie.

Met de integratie van Save Edge in de House of Brands van de Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek versterkt Kerckhaert zijn aanwezigheid in de markt en verbreedt het zijn activiteiten. Niet alleen door de uitbreiding van het House of Brands, maar ook door het creëren van productiemogelijkheden in de Verenigde Staten.

"Onze House of Brands stelt onze klanten in staat om te werken met de beste producten op de markt. We zijn erg trots op de toevoeging van Save Edge aan de Kerckhaert Familie. Het is een origineel merk dat gedreven wordt door een sterke passie voor het ambacht, rasptechnologie en innovatie. We kijken ernaar uit om onze beide expertises te combineren om nog betere raspen te creëren", Martin Kerckhaert - Directeur Koninklijke Kerckhaert Hoefijzerfabriek.

Koninklijke Kerckhaert is de grootste onafhankelijke fabrikant van hoefijzers, nagels en gereedschappen voor hoefsmeden. Vier generaties van de familie Kerckhaert hebben sinds 1906 praktische ervaring gecombineerd met geavanceerde technologie om te voldoen aan de specifieke eisen van hoefsmeden over de hele wereld. De producten van Kerckhaert worden beschouwd als wereldleiders in de paardenwereld.

De producten van Save Edge zijn wereldwijd verkrijgbaar. Het netwerk van toegewijde Kerckhaert servicepartners en accountmanagers in 80 landen kan gecontacteerd worden voor informatie over of aankoop van Save Edge raspen

www.kerckhaert.com - www.saveedge.com

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *