Latest news on horseshoes and related products

Officiële opening van de Honoré Kerckhaertweg in Vogelwaarde

Geschreven door Royal Kerckhaert | May 17, 2024 9:47:04 AM

Samen met de Gemeente Hulst en 120 genodigden en sympathisanten hebben we de nieuwe randweg ‘Honoré Kerckhaertweg’ in Vogelwaarde officieel geopend. De aanleg van deze weg haalt het drukke landbouw- en vrachtverkeer weg van het dorpscentrum en laat toe om het dorp en ons bedrijf Royal Kerckhaert verder in te richten met oog op een duurzame toekomst.

‘De Rapenburg in Vogelwaarde is één van de drukst bereden wegen in Zeeland’, lichtte Wethouder De Pauw toe in zijn toespraak. De aanleg van een randweg was dus nodig en vormde meteen één van de grootste structurele werken die de Gemeente Hulst ooit ondernam. De werken startten in 2023 en realiseerden de gemeente en de aannemers met de nodige uitdagingen. Tijdens het officiële openingsmoment sprak ook Wethouder Hageman. Hij bedankte alle betrokken partijen die het mee mogelijk maakten om het grote ingrijpende project te kunnen realiseren. De constructieve samenwerking tussen de Gemeente Hulst, de Provincie Zeeland, de inwoners en lokale ondernemingen. Ons bedrijf Royal Kerckhaert werd extra bedankt voor de goede samenwerking en structurele bijdrage in het project. De verwijzing naar de oprichter van Royal Kerckhaert Horseshoe Factory is een mooie bevestiging van de constructieve samenwerking.

In 1906 richtte grootvader Honoré Kerckhaert hier in het hart van Vogelwaarde het bedrijf op. Ondertussen zijn we met de vierde generatie uitgegroeid tot de grootste hoefijzerfabrikant ter wereld. Duurzaamheid in ondernemen, maar ook als bedrijf in de omgeving is een belangrijke onderdeel van ons DNA en onze werking.